П`ятниця, 03.05.2024, 11:02
Вітаю Вас Гість

Реєстрація
Вхід
Головна » 2011 » Вересень » 2 » Засоби побутової хімії нищать майже всі органи
07:53
Засоби побутової хімії нищать майже всі органи

Пральні порошки, засоби для чищення... Побутова хімія істотно полегшує життя наших господарок. Але ціна такої допомоги — наше здоров’я і здоров’я наших дітей.

ЗАСОБИ ДЛЯ ЧИЩЕННЯ ПЛИТИ

Ці засоби містять феноли і крезоли, що впливають на функціональну роботу нирок, печінки, шлунка, також можуть викликати головні болі і запаморочення.

КОНДИЦІОНЕРИ ДЛЯ БІЛИЗНИ

Дурманний запах створюють ароматизатори. Це "бомба уповільненої дії” для алергіків і астматиків.

МИЮЧІ ЗАСОБИ ДЛЯ ПОСУДУ

В них міститься велика кількість шкідливих сполук, які неможливо змити з посуду при звичайному полосканні холодною водою. Більш того, вони не розпадаються і накопичуються в різних органах і тканинах. І вражають слизову шлунка.

ВІДБІЛЮВАЧІ

Основа цих засобів — гіпохлорид натрію. Ця речовина надзвичайно їдка. Якщо сушити білизну в маленькому, погано провітрюваному приміщенні, ви ризикуєте отруїтися парами, які можуть викликати подразнення легень, які особливо небезпечно для людей, що страждають на алергію, астму, емфізему, і для дітей.

ПОЛІРОЛІ

Сяючий блиск на відполірованих меблях створюється за допомогою нітробензолу. Це токсична речовина, що усмоктується через шкіру, пошкоджує ЦНС, порушує обмін речовин, викликає захворювання печінки й окислює гемоглобін крові.

ЗАСОБИ ДЛЯ ЧИЩЕННЯ КИЛИМІВ

Вони містять у своєму складі перхлоретилен, що є сильним канцерогеном, а при частому використанні може викликати переродження здорових клітин у ракові.

СКЛООЧИСНИКИ

Нашатирний спирт, що часто входить до складу таких рідин, здатний викликати головні болі, захворювання очей і дихальних шляхів. А інший компонент — ізопропанол — отрута, шкідлива для внутрішніх органів.

ПРАЛЬНІ ПОРОШКИ

Найбільша їхня небезпека — в поверхнево-активних речовинах. І чим краще порошок відпирає й активніше піниться, тим більше в ньому цих речовин. Їхня кількість повинна бути зазначена на етикетці і не перевищувати 5 відсотків. Більш того, у багатьох країнах Європи їхнє використання заборонено вже більш 10 років. Але якщо уважно розглянути етикетки пральних порошків на прилавках магазинів, то можна помітити, що виробники не особливо піклуються про наше здоров’я, адже концентрація поверхнево-активних речовин у них іноді доходить до 60 відсотків. Не турбує виробників і те, що ці речовини адсорбуються на поверхні тканини, а видалити їх складно. Зате вони легко проникають крізь пори шкіри і подорожують по організму з кров’ю. А при завантаженні порошку в контейнер ми вдихаємо його часточки, і шкідливі реагенти прямо попадають у легені. Це порушує імунітет, сприяє розвитку алергії, пошкоджує мозок, печінку, нирки, легені і пошкоджує передачу нервових імпульсів у ЦНС.

Джерело: www.kray.ck.ua

Категорія: Здоров'я | Переглядів: 2142 | Додав: Jon | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Opervekayarve  
0
Ми раді вітати на даному сайті :) Ми вже давно займаємося збутом копій кросівок Nike Air Max, New Balance та інших .
 
Гарантією нашої прекрасної роботи є велика кількість людей , які вчинили угоди в нашій групі вконтакті.
Зараз хітом продажів є [ url = http://john-shop.ru/ ] купити дитячі кросівки [ / url ] , які можна замовити на ресурсі http://john-shop.ru/ .

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню
Категорії
Авто [0]
Бізнес [0]
Відпочинок [0]
Варто знати [1]
Здоров'я [2]
Інтернет [1]
Комп'ютери [0]
Наука [0]
Події [0]
Політика [0]
Світ [0]
Спорт [0]
Суспільство [0]
Техніка [1]
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Вхід
Архів
Друзі

Життя Монастирищини

Новини з життя
Монастирищенського району
Реклама
Тут може бути Ваша реклама
Реклама
isn.mail@inbox.ru
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0